top of page

Reacties

Voor mij betekent Fik taboe's doorbreken. Met leerlingen praten over en werken aan thema's die vaak onbesproken blijven.
De vragen durven stellen die meestal achterwege blijven. Hoe gaat het "echt" met je? 
Het levert mij voldoening op om te zien dat jongeren groeien. Groeien in zelfacceptatie, in erkenning en herkenning. Samen elke keer een klein stapje maken, elke stap maakt een verschil. Samen leren leven.

Mirjam

Coach

Welbevinden is belangrijk; een leerling die niet goed in z’n vel zit, komt moeilijker tot leren. FIK weet met een boeiend programma leerlingen te motiveren, weet de intrinsieke motivatie te doen ontvlammen, waardoor leren (weer) mogelijk wordt. Aandacht voor motivatie, leren omgaan met stress, wat te doen bij teleurstellingen … zomaar een aantal thema’s waar aandacht aan besteed wordt. Leerlingen worden begeleid door professionals met verschillende achtergronden. Deze trainers weten vanuit hun professie leerlingen in beweging te krijgen. Er gebeuren mooie, waardevolle dingen in de FIK-lessen. Wij zijn enthousiast over FIK.

Piet

Directeur

Veluws College Twello

Ik vind dat school meer aandacht moet schenken aan cursussen zoals deze. Het is extreem nuttig en bovendien erg gezellig. Ik heb zelfs geleerd dat een succesgerelateerd iets zeker niet altijd saai of ongezellig hoeft te zijn (het was top!)

Rens

Leerling

bottom of page